• Villa Golden Nest
  • Villa Golden Nest
  • Villa Golden Nest

Villa Golden Nest

Η Villa Golden Nest σας καλωσορίζει στα ηλιόλουστα Λιμενάρια στη νότια πλευρά του νησιού της Θάσου.
Διαθέτουμε 3 διαμερίσματα προς ενοικίαση. Διαμέρισμα Πανόραμα που μπορεί να φιλοξενήσει από 4-8 άτομα, διαμέρισμα Θέα που μπορεί να φιλοξενήσει από 4-6 άτομα και το διαμέρισμα Θεάλατος που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.
Όλα τα διαμερίσματα είναι αυτοεξυπηρετούμενα, ευρύχωρα, κλιματιζόμενα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η κοντινότερη παραλία στα διαμερίσματα μας είναι μόλις 50 μέτρα μακριά. 550 μέτρα μακριά είναι το κέντρο των Λιμεναρίων. 

Η Villa Golden Nest βρίσκεται στο πολυσύχναστο χωριό Λιμενάρια της Θάσου. Για να φτάσετε εκεί θα ακολουθήσετε μία μικρή γραφική διαδρομή 22 χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πρίνου ή 42 χιλιόμετρών από το λιμάνι της πρωτεύουσας, τον Λιμένα ( Θάσος ). Τα Λιμενάρια βρίσκονται πολύ κοντά σε μερικές από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες που η Θάσος έχει να προσφέρει επίσης, εκεί θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες , μπαρ και μια ευρεία επιλογή από καταστήματα και τουριστικές υπηρεσίες που θα κάνουν τις διακοπές σας ξεκούραστες και ξεχωριστές.

Ανυπομονούμε να μετατρέψουμε την εμπειρία των διακοπών σας στα Λιμενάρια, και τη Θάσο σε μια εξαιρετική ανάμνηση!

Τοποθεσία