Διαμερίσματα

To διαμέρισμα Πανόραμα. Βρίσκεται στο 2ο όροφο. Διαθέτει μια μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε συνδυασμό με ένα μεγάλο σαλόνι που έχει 2 διπλούς καναπέδες κρεβάτια, ένα μεγάλο τραπέζι φαγητού και επίπεδη τηλεόραση. Από εκεί μπορείτε να βγείτε στη μεγάλη βεράντα που έχει ανεμπόδιστη θέα προς το χωριό Λιμενάρια και την θάλασσα. Δίπλα από την είσοδο του διαμερίσματος θα βρείτε το πρώτο wc. Πηγαίνοντας αριστερά μετά την είσοδο θα βρεθείτε στα 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι στο καθένα. Το ένα δωμάτιο έχει θέα το βουνό από το δικό του μπαλκόνι και το δεύτερο θέα στη θάλασσα. Δίπλα στα δύο υπνοδωμάτια υπάρχει το δεύτερο μπάνιο και ένα βεστιάριο.
Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα , και διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.Το διαμέρισμα Ορίζοντας, βρίσκεται στο 1ο όροφο. Διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με γωνιακό καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι, καθώς και τραπέζι φαγητού για 6 άτομα. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο επίπεδα και από το σαλόνι ανεβαίνετε 3 σκαλιά και βρίσκετε μια μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στα αριστερά και το πρώτο μπάνιο με ντους στα δεξιά. Συνεχίζοντας στο διάδρομο φτάνεται στο τέλος του και έχετε στα δεξιά σας 2 ξεχωριστά δωμάτια με διπλό κρεβάτι στο καθένα, στα αριστερά τη κύρια κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος με διπλό κρεβάτι επίσης και ευθεία το μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Τα δωμάτια όλα διαθέτουν μπαλκόνια με θέα το βουνό ή τη θάλασσα.
Από το σαλόνι μπορείτε να βγείτε στη μεγάλη βεράντα που έχει ανεμπόδιστη θέα προς το χωριό Λιμενάρια και την θάλασσα.
Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα , και διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.Το διαμέρισμα Θέα βρίσκεται στο ισόγειο, έχει μια μεγάλη αυλή μπροστά του και είναι ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά που μπορούν να παίξουν στο προαύλιο χώρο. Διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό με δύο μονά κρεβάτια-καναπέδες ένα τραπέζι φαγητού και επίπεδη τηλεόραση. Στο βαθος του διαμερίσματος βρίσκουμε τα 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι και μια μεγάλη ντουλάπα στο καθένα. Το διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο.
Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα , και διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.Το διαμέρισμα Θεάλατος διαθέτει μια μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό με 2 καναπέδες-κρεβάτια και τραπεζαρία. Ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο ευρύχωρο μπάνιο. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.
Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα, και διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.